Direktlänk till inlägg 22 januari 2012

Casanova i koppel =)

Av Greta - 22 januari 2012 15:49

Bestämde mig för testa gå i koppel med Casanova. 

Första gången jag prövade det med honom, dock har han väl gått i koppel tidigare i sitt snart tvååriga liv, för han var superduktig. =) 
Som ni ser på bilderna, öronen riktade framåt, hela tiden. Brydde sig inte alls om att jag gick och småsprang bakom. 4, 2 kg kanin sjunker också, det visste inte han. Typ 3 dm snö, kanin plöjer rakt igenom. Sen tillbaka. Två gånger. Han kanske visste men tyckte det var kul släpa runt mig i djupsnö.
Aja, han höll sig till det uppskottade sen. Glad matte. 


Hehe, släppte koppelt i slutet för han skulle få sträcka ut lite extra. Var väldigt lugnt ute, och han tar sig ingenstans utom till bodan. Mot vägen står jag på en smal stig, och plöja genom djupsnö går inte så snabbt.


Måste köpa nya selar också, Udelas är snart sönder och hans är inte "godkänd" (kattsele egentligen). Spännet sitter i mitten. Ska sitta där bak, har jag för mig? 
Planerar att beställa inom kort, nästa helg ska jag på djuraffär och handla lite leksaker. Sedan det jag inte får tag på då ska jag beställa och då ska jag beställa selar också. =) 

 
 
linnea

linnea

22 januari 2012 16:14

Jag har en bogsele här hemma som är alldelens för stor till mina niner. Du kan få den om du vill ;) Har ändå ingen användning för den. Fast du kanske vill ha H-selar (:

http://detunderbarakaninlivet.blogg.se

 
linnea

linnea

22 januari 2012 17:03

Sv: Ja precis! :)
Bara att komma och hämta den någon dag om du vill ha den (:

http://detunderbarakaninlivet.blogg.se

 
Sofia

Sofia

22 januari 2012 17:54

Jag har "fixat till" mina som har spännet på mitten genom att sätta en nyckelring längst bak och fästa kopplet i istället. Inte så snyggt kanske men funktionellt :)

http://shadesofgolden.blogg.se

 
mette med flock

mette med flock

22 januari 2012 18:21

Att du bara vågar släppa kopplet ;). Mina skulle dra direkt. Använder flexi koppel ist.

http://www.djurflocken.se

 
Michis

Michis

22 januari 2012 22:36

Go kanin!

http://michiskaniner.blogg.se

 
Karin

Karin

23 januari 2012 12:03

SV: Vi har inte så mycket sol att jag kan dela med mig, och vet inte om jag vill ha mer snö, har insett att det blir väldigt mycket jobbigare att cykla till stallet då!

http://www.kaninen.nu

 
sara

sara

23 januari 2012 12:40

Så fin e han! :3 Du e inte den enda som behöver nya selar! Ska nog med skaffa nya snart :P

http://kaninernas.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Greta - 2 januari 2014 17:21


Nio månader sedan sista blogginlägget skrevs... haft besökare i stort sett varje dag sen dess och tillkommit några följare på bloglovin. Bloggen ligger nere som sagt, MEN vi finns på andra ställen!   Facebook: https://www.facebook.com/gretaskanin...

Av Greta - 3 april 2013 14:57


Förra länken funkade visst inte...   http://gretaskaninsida.weebly.com/  Här är en ny då, får hoppas den funkar, annars är det rätt adress iaf så bara skriva in själva ;) Saknar faktiskt bloggandet lite. Fast inte nog mycket för att börja ig...

Av Greta - 13 mars 2013 19:04


Från och med nu blir det inga fler inlägg här. Blogglusten finns inte längre. Vi byter till en hemsida istället, det känns smidigare när allt är som det är nu. Inte lika stort behov av att uppdateras så gott som dagligen (som jag tycker en blogg...

Av Greta - 1 mars 2013 21:53


Sitter just nu på vandrarhemmet i Borlänge efter en dag på LU! Just under 1500 st kaniner anmälda. Trevlig dag, om än lite segt när man inte tävlar själv men tiden går fort när man har massor av trevligt sällskap :) Här får ni en bild på ena av hal...

Av Greta - 26 februari 2013 12:21

Helt. Sjukt. Galet. Varmt! För att vara Norrbotten, Luleå i februari. Och såååå skönt      Skottat ner snö från taket på rastgården, släppt ut Casanova och gått i koppel med Udela. Nu blir det burstädning och sen ska jag sitta ute med Axina en ...

Ovido - Quiz & Flashcards